Om oss

Den personliga redovisningsbyrån

Hej! Det är vi som är Tina och Alexander, mor och son. Vi startade Olssons Digitala Redovisning AB för att redovisningsbranschen håller på att förändras. Enkel eller löpande bokföring automatiseras vilket leder till att vi istället kan lägga tid på att analysera företaget och hjälpa till att styra det i rätt riktning. Vi arbetar med företag i en mängd olika branscher och har som målsättning att ha kunder över en stor geografisk yta. Tack vare digitaliseringen kan vi nu arbeta med företagare runtom i landet. De flesta av våra kundföretag har sin bas från Stockholm.

Vår styrka är vårt teamwork med lång erfarenhet kombinerat med olika kompetenser. Vi gillar att göra det enkelt!

Tina Olsson

Lång erfarenhet inom redovisning och rådgivning som inhämtats både från redovisningsbyrå, ekonomiavdelning samt som ekonomiansvarig. Till vardagen är hon en riktig problemlösare men när kontoret är stängt så spenderas mycket tid åt matlagningsrecept och hälsa.

Alexander Olsson Sarr

Utbildad redovisningsekonom som har en bakgrund som auktoriserad redovisningskonsult på redovisningsbyrå samt position på ekonomiavdelning. Har ett öga för detaljer och ett stort intresse för redovisningsfrågor. Fritiden spenderas gärna i klubbens lokaler där han tränar sin favoritsport brasiliansk jiu-jitsu.

Vill du ha en offert?

Vi ser fram emot att hjälpa dig! Välkommen att kontakta oss.